Ik ben Evelyn van Dorst ski instructrice, 37 Jaar. Ik ben begonnen met skiën op de borstelbaan in Rucphen ongeveer 29 Jaar geleden. Na een proefles was ik meteen verslaafd aan het skiën en na wat lessen ben ik lid geworden van Skiclub Rucphen. Na eerst een paar jaartjes “recreatief”geskied te hebben ben ik gaan meetrainen met het Skiteam van Rucphen. Dit betekende dus 2 x in de week slalom training, door weer en wind. Heb aan vele wedstrijden deelgenomen zowel in Nederland op de borstelbanen. ja, ja sneeuwbanen bestonden toen nog niet!! Als in het buitenland op de echte sneeuw.

Op mijn 18de heb ik in Oostenrijk een opleiding tot skileraar gevolgd en ben daarna begonnen met lesgeven in skischolen in Oostenrijk (Lofer en Mayrhofen).

Sind 1998 geef ik les in skiën en snowboarden bij Skidome en de laatste jaren ook voor de Snowsportschool. Het leuke van de Snowsportschool is dat je op een hele individuele en intensieve manier les geeft aan je klanten waardoor een beter resultaat behaald kan worden.

Wat is er nu leuker om mensen met een goed gevoel op wintersport te laten gaan? Daar doe je het allemaal voor.

Tot in de sneeuw! Evelyn